Swiss International uvodi nove letove za Cirih

Bez autora
Sep 22 2010

Švajcarski nacionalni avio-prevoznik Swiss International, počevši od 17.decembra 2010. godine, udvostručiće broj svojih letova na liniji Beograd - Cirih.Prema današnjem saopštenju, novi letovi sa beogradskog aerodroma će se obavljati ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom u 09.40, a utorkom, četvrtkom i subotom u 19.55 časova. Takođe, avioni švajcarske avio-kompanije svakodnevno će, kao i do sada, ka Cirihu uobičajeno poletati u 14.40 časova...

Swiss International uvodi nove letove za CirihŠvajcarski nacionalni avio-prevoznik Swiss International, počevši od 17.decembra 2010. godine, udvostručiće broj svojih letova na liniji Beograd - Cirih.

Prema današnjem saopštenju, novi letovi sa beogradskog aerodroma će se obavljati ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom u 09.40, a utorkom, četvrtkom i subotom u 19.55 časova.

Takođe, avioni švajcarske avio-kompanije svakodnevno će, kao i do sada, ka Cirihu uobičajeno poletati u 14.40 časova.

Na ovaj način će se putnicima sa Aerodroma "Nikola Tesla" još više poboljšati ponuda Star Alliance čiji je u Evropi nosilac nemačka Lufthansa, a članovi su, između ostalih, Swiss International, Austrian Airlines i Turkish Airlines.

Ovo se posebno odnosi na mogućnost transfernog putovanja ka drugim kontinentima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik